Flokken
Bli medlem
Kajakk- og kanoutleie
Les mer om Oppegårdspeidernes treningsprogram

Bli medlem

Oppegård speidergruppe har speidermøter på tirsdager kl. 1800 til 1930 for speidere fra 1. til 10. klasse.

Speiderne er delt i to forskjellige enheter:

FLOKKEN
1. og 2. klasse: Beverspeidere
3. og 4. klasse: Småspeidere

TROPPEN
5. til 7. klasse: Stifinnere
8. til 10. klasse: Vandrere

Alle er velkomne til å prøve seg som speider og det er ingen begrensning for når du kan begynne. Speidergruppas aktiviteter legges opp ift speidernes ferdighetsnivå uansett om man eksempelvis begynner som speider som 1. eller 7. klassing. Tidligere speidere som ønsker å starte opp igjen er også velkomne.

 

BLI OPPEGÅRDSPEIDER!

Ring eller send en e-post til:

Terje


Gruppeleder
Terje Myhr

90 68 73 83
terje.myhr@speiding.no

 

 

Noen vanlig spørsmål:

Hva koster det?
Et medlemskap i Oppegård speidergruppe og dermed også i Norges speiderforbund koster i overkant av 1000 kroner i året. Dette dekker blant annet ulykkesforsikring for speidere, medlemsblad og utgifter til aktiviteter. Speidere som melder seg inn på høsten, betaler forholdsmessig mindre. I tillegg kommer en aktivitetsavgift for høsten på 600 kroner som går rett til dekning av aktiviteter for høstsemesteret.

Hver sommer drar speiderne på en ukes sommerleir og dette koster normalt 2000-2500 kr for en uke med aktiviteter, mat, overnatting og transport. Alt av møter og turer er inkludert i medlemskontigenten og man betaler ikke noe ekstra for dette.


Trenger man mye utstyr?
Nei, man trenger ikke mye utstyr. Vanlige uteklær, hodelykt og en kniv dekker det aller meste man trenger på møter. Skal man på tur trenger man en sovepose, liggeunderlag og en sekk.

Speiderdrakt velger de fleste å anskaffe etter å ha gått litt i speideren. Når medlemskontigent er betalt og speiderdrakten godkjent av en leder, får speideren utdelt gruppas blå speiderfleecejakke.


Hva forventes av foreldre?

Det forventes normal oppfølging av egne barn som deltakere på en frivillig fritidsaktivitet. Det forventes at man som foreldre kommer sammen med barnet på dets første speidermøte, det forventes at man bidrar med transport av speiderne til blant annet turer, det forventes at man leser informasjons som sendes ut på e-post og det forventes at man løser de dugnadsoppgaver man tildeles


Er det mye dugnad?

Nei, det er ikke mye dugnadsinnsats. En hvis grad av dugnadsinnsats er imidlertid nødvendig. Speidergruppa legger opp til en moderat, jevn dugnadsinnsats. Dugnadsoppgavene varierer fra vedlikehold av speiderhus, vedhogst, kanoutleie, lederoppgaver eller annet forefallende.

Våre verdier: VENNSKAP Våre verdier: OPPLEVELSER Våre verdier: FRILUFTSLIV Våre verdier: SAMARBEID
Troppen
Om oss
Kjøp speiderved
Vi takker våre støttespillere
Oppegård speidergruppe av Norges speiderforbund | Postadresse: v/ Sissel Jacobsen, Sætreveien 9B, 1415 Oppegård | 90 68 73 83| post@oppegårdspeiderne.no